Sikre

Mandagens Sikre spanske anbefaling på BettingNews…

Mandagens enlige La Liga kamp i Spanien har fanget vores interesse, da både odds og sandsynlighed ligger godt til. Hjemmeholdet kan i teorien nå at blive mestre, selv med kun 5 runder tilbage og dagens gæster har “Nada” at spille for. Så dette opgør mener vi ligger lige til højrebenet.

Sevilla – Ath. Bilbao = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Sevilla har allerede sikret sig den ene plads af 4 pladser Spanien har fået tildelt, i næste sæsons Champions League. Med 17 point ned til nr. 5 og kun 15 point tilbage at spille om, så kan Sevilla ikke indhentes. Men med kun 4 point op til første pladsen, skal denne mulighed og hæder naturligvis jagtes og der er 5. runder tilbage at gøre det i. Med ligaens bedste form, virker det ikke helt urealistisk at det kan nås. ATl. Madrid er i dårlig form og Real Madrid har Champions League i fokus. Så det er kun at håbe på, at FC Barcelona træder i spinaten.

Sevilla har ikke tabt de i deres 9 seneste kampe og kun 2 af dem er endt med en remis. Efter Sevilla røg ud af Champions League til Dortmund i 1/8 finalerne, har de været i storform. Nu kan de hvile i midtugen og spare spillerne. Det har bla betydet sejre i de 5 seneste kampe i streg. Hjemme på Ramón Sánchez Pizjuán har de været stærke i denne sæson og det vil de også være i dag. Sikker hjemmesejr.

*

Ath. Bilbao har lige haft 2 irriterende nederlag. Nemlig i de 2 pokalfinaler de har været i indenfor kort tid. Den ene var udsat fra sidste sæson og den anden havde de spillet sig til i denne sæson. Men selv med 2 chancer lykkedes det ikke for Ath. Bilbao at bare hente den ene hjem. Det har kostet en del at deltage og forberede sig på de 2 finaler, da de i den periode, gik fra den ene remis til den anden. Det har betydet, at de nu er helt væk fra alle positive muligheder.

Hjemme i Bilbao er de rigtige gode, men på udebane har de stadig en hel del at komme efter. For her er det kun blevet til 2 sejre på fremmed græs i denne sæson. 7 er endt remis og 7 er tabt. Så det e hjemme de helt klart bidder mest fra sig. Med tanke på, at de ikke har noget at spille for og mentalt lige har tabt 2 finaler, så løber de nok ikke den ekstra meter for at vinde kampen. Bilbao skal nok spille fin bold, men det taber helt sikkert på Ramón Sánchez Pizjuán i dag.

Sevilla – Ath. Bilbao = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top