Sikre

Mandagens “Sikre” spanske abefaling…

Vi starter denne mandag op i den bedste spanske række La Liga, hvor det er 2 hold fra den nederste halvdel af rækken, der her tørner sammen – i for udeholdet en af de kampe der kan rigtigt ondt.

Celta Vigo – Las Palmas = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor DU får kr. 2.000,- i Bonus som Ny kunde…

Celta Vigo ligger kun 6 point fra de sjove pladser, men vi forventer ikke på redaktionen, at de kommer helt op og blander sig i spillet om en tur til Europa i næste sæson.

Men de er stadig et godt hold, som bare har haft en lidt mere ujævn sæson end mange havde troet. Især i den sidste periode har de haft det svært på udebane, hvor de ellers har hentet mange point i løbet af sæsonen.

I dag er det hjemme på Estadio de Balaídos og her har de kun tabt 3 af de 12 gange de har spillet foran egne fans. Med tanke på gæsternes styrke og formåen, vil dette være en af de sikre kampe at hente 3 point i for Celta Vigo.

*

Las Palmas skal til at stramme ballerne hvis de ikke skal ende i La Liga 2. Med en placering på pladsen lige under stregen er det ved at være sidste udkald. Især med tanke på, at de er 3 hold der kæmper om 2 nedrykningspladser, da der er 10 point til en sikker redning.

På udebane har det ikke været en dans på roser for Las Palmas – de har i hvert fald være fyldt med torne. For kun en sejr er det blevet til og 3 gange remis i 13 kampe. Så det er ikke der de skal lægge der hat på en redning i La Liga. Her venter endnu et sikkert nederlag.

Celta Vigo – Las Palmas = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor DU får kr. 2.000,- i Bonus som Ny kunde…

To Top