Sikre

Mandagens Sikre spanier på BettingNews…

I dagens Sikre spanske opgør, har vi et af de typiske opgør mellem et Ø-hold og et fra fastlandet. Og vi vurderer, at det går som det plejer når et Ø-hold er på besøg – nemlig med et nederlag til gæsterne.

Girona – Las Palmas = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Girona er måske ikke blandt de bedste hjemmehold, men de har en stigende form og har gjort det godt. De var nok ikke helt klar i de første runder, men det har de efterkommet i den efterfølgende periode. De har da også kun spillet 3 ud af deres 9 kampe hjemme indtil videre, så deres placering som nr. 9 er gokendt, med en kamp i hånden.

Hjemme i Girona har man normalt et godt tag på dagens gæster og har vundet med tilsammen 7-0 over de 2 seneste kampe. Så det mentale overskud ligger helt klart hos Girona. Dels pga af tidligere opgør, men også grundet en stigende form – og det faktum at Girona spiller hjemme.

*

Las Palmas er et typisk Ø-hold, med gode resultater hjemme og noget mere kedelige på udebane. Der er da heller ikke kommet nogle sejre på brædtet på udebane endnu, men 3 gange remis og 2 nederlag. Formen er for nedad gående og det har vi svært ved at se ændre sig på udebane.

At Bookmakerne ikke har mere tiltro til hjemmeholdet er for os på redaktionen uforståeligt. Vi valgte allerede i weekenden at se dette opgør som en sikker hjemmesejr og intet har ændret sig siden. Men fedt at odds’et er SÅ højt.

Girona – Las Palmas = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top