Nyhed

Mandagens Sikre Slutrunde kamp fra Afrikas varme…

Ud over kvindernes VM og U21 holdenes EM slutrunder, så er der også gang i den i Afrikas varme. Her er man i fuld gang med African Cup of Nations, der er meget prestige i at vinde, på disse kanter.

Tunesien – Angola = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den højeste Bonus som NY spiller…

Tunesien er normalt det bedste af disse 2 mandskaber og har det mest erfarne hold. Der er flere spillere der spillere i Europa, men kun få fra det højeste niveau.

Tunesien er et bedre funderet hold rent taktisk og slog i optakten til denne turnering, bl.a Kroatien. Det vidner trods alt om at det er et mandskab der har en hvis klasse – især hvis man sammenligner med andre afrikanske hold.

*

Angola er et mandskab der tilhører niveauet lige under de bedste hold. Men herfra er der også et stykke op. Angola er stadig et ungt hold i fodboldsammenhæng – også efter afrikansk målestok.

Kun ganske få spillere har fundet vej til klubber udenfor afrika, men det er slet ikke på det højeste niveau, men niveauer under. Så det bliver lidt af en mundfuld for Angola.

Da det er en åbningskamp er der sikkert lidt nerver og det kan måske blive Angolas fordel. Men det har vi alligevel svært ved at forstille os, selvom bolden er rund.

Tunesien – Angola = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den højeste Bonus som NY spiller…

To Top