Sikre

Mandagens Sikre Serie B opgør fra Italien…

I dag har vi kun fundet et opgør som vi selv mener vi kan stå inde for at anbefale. Det er for øvrigt for begge mandskaber en total ligegyldig kamp og vi vurderer faktisk, at den ikke vil få nogen vinder – hvilket vi også har garderet os for. Begge mandskaber ligger side om side i tabellen og begge har en ret kedelig form.

Verona – Bologna = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Verona ligger nr. 10 med kun 2 runder tilbage af sæsonen i Serie A. Et godkendt resultat, da Veronas hovedmål var at lande i den midterste del af feltet. Ender de på den nuværende 10. plads, så er de lige kommet indenfor i den bedste halvdel af Serie As hold. Det kunne have været bedre, men Verona er faldet af på den i den sidste fase og spillet en del kampe remis. Sådan er det når man er landet i ingenmandsland kort før sæson afslutning.

Verona har spillet stort set lige godt ude og hjemme, men er også blandt de mandskaber er har spillet flest kampe remis i denne sæson. Indtil videre er det blevet til 10 af slagsen og vi fornemmer at nr. 11 kommer i dag. Vi tror ikke helt på, at Bologna skulle komme med noget, da de heller ikke har noget at spille for og hvis form er lige så kedelig som Veronas. Det ligner et jævnt kedeligt italiensk opgør, som ender uden vinder. Skulle der komme en vinder tror vi mest på hjemmeholdet.

*

Bologna ligger på pladsen lige efter dagens hjemmehold fra Verona, med 3 point færre. Ligesom hjemmeholdet, er Bologna rigtig gode til at spille remis og det har de også gjort hele 10 gange. Dog har Bologna haft udfordringer i den defensive fase og det er blevet mere og mere udtalt gennem sæsonen. De lukker alt for mange mål ind og når de taber er det ofte med store cifre – sådan har det været i den seneste periode.

Vi skal helt tilbage til midten af april for at finde den seneste sejr til Bologna. Det var på hjemmebanen. På udebane er de det 3. ringeste mandskab i tabellen til at spille på fremmed græs og kun 3 gange har de prøvet at vinde. Vi tror på ingen måde, at Bologna kan hente alle 3 point og vi fornemmer faktisk at de il tabe med 2 eller flere mål, når de gæster Marc’Antonio Bentegodi i verona.

Verona – Bologna = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top