Nyhed

Mandagens Sikre Serie A kamp på BN…

Vores yngling i denne periode i den italienske Serie A er naturligvis mandskabet med de 2 skandinaviske profiler, Zlatan og Kjær. Og selv om træerne ikke voksede ind i himmelen i sidste runde, så var det tæt på.

AC Milan – Torino = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

AC Milan er vores kandidat til at vinde dette opgør, var lige ved og næsten mod topholdet fra den samme by, nemlig Inter. Men måtte se sig besejret med 3-2, efter at have ført kampen med 2-0. Men det viser bare hvor stærke de i denne periode.

Det var ærgerligt, men det vil ikke slå Milan ud af kurs og den kurs har været direkte mod toppen af tabellen. De vil selvfølgelig ikke gå hele vejen, men de vil sandsynligvis ende i de sjove placeringer. De vinder i hvert fald i dag hjemme foran egne fans.

*

Torino har vel levert en godkendt indsats. De ligger hvor det var forventet og skal holde skansen, så de også spiller i Serie A i næste sæson. Dog er deres form slet ikke hvor den burde være. At vi dømmer dem som tabere i dag, ville vi nok have gjort selv om formen var bedre – men den er godt nok skidt i denne periode.

Kun 3 point i de seneste 5 kampe og det var efter en sejr. Det betyder også at de 4 er tabt. De er også røget ud af pokalen og det var til netop dagens hjemmehold fra AC Milan der ekspederede dem ud. Så der er ikke meget kød på Torino i denne periode og i dag bliver det sidste kød pillet af dem i en ren slagtning med flere mål.

AC Milan – Torino = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top