Sikre

Mandagens Sikre Serie A kamp på BN…

Så kom den bedste italienske række Serie A også i gang og her er det tydeligt at se, at Bookmakerne ikke rigtigt ved hvor de enkelte hold står her i opstarts fasen. Vi mener helt klart, at odds’et på hjemmesejr er alt for højt – men TAK for det.

AC Milan – Bologna = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

AC Milan har sagt farvel til Zlatan, men den “gamle” svensker har heller ikke het de samme kvaliteter mere som tidligere. Men han kunne selvfølgelig inspirerer de unge spillere. Men vores egen Simon Kjær er stadig en del af holdet – og det virker faktisk rigtigt spændende i denne sæson.

Optakts perioden har været rigtig god og de har vundet alle deres trænings kampe – mod varierende modstandere. Men det giver altid til den mentale side, når man vinder. Ligeledes er der et par nyindkøbte spillere, som vi ser meget frem til at folde sig ud på Milan holdet. Milan vil vise tænder helt fra starten.

*

Bologna sluttede som nr. 12 i sidste sæson og vi forventer på redaktionen at det bliver i samme leje at sæsonen vil blive gennemført. Enkelte ny spillere er kommet til, men vi ser ingen forstærkninger der kan gøre en væsentlig forskel. Det bliver som i sidste sæson, hvor man vil hente sine point både ude og hjemme.

Ude mod de mindre stærke hold får de oftest mindst 1 point med hjem og hjemme gør de det også tåleligt. Men i dag skal de ikke møde et af de mindre stærke hold, men i redaktionens øjne et af de stærkeste i denne sæson. Det bliver til et nederlag på mere end 1 mål, det er vi ret overbeviste om.

AC Milan – Bologna = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top