Sikre

Mandagens Sikre Serie A anbefaling…

Vi har kastet os over mandagens enlige Serie A opgør, hvor vi mener at der skal ske mirakler for, at vores anbefaling ikke går igennem. Selv om vores favoritter spiller på udebane, er de så meget stærkere end hjemmeholdet.

Cagliari – AC Milan = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Cagliari havde faktisk en fornuftig start på sæsonen og spillede jævnt godt og tog point fra enkelte af de bedre hold. Men siden slutningen af november har der ikke været en eneste sejr. Siden da ser det ud til, at formen bare er faldet og faldet. Da det begyndte at gå ned af bakke, spillede man en hel del remis.

Men derefter er Cagliari faldet ned i et dybt hul, hvor de har efterladt 4 nederlag på stribe. Fair nok at tabe til Napoli og AS Roma. Men hjemmekampen mod Benevento burde have givet noget. Cagliari ligner mere og mere en nedrykker og i dag skal de på ingen måde regne med point.

*

AC Milan tromler derudaf. Videre i pokalen i midtugen, hvor de vandt hjemme med 1-0, efter forlænget spilletid. Flere af de etablerede spillere havde fri, bla Kjær, mens Zlatan var med for, at komme tilbage i form efter en kortere pause forlangt af træneren.

Så det er et helt oplagt Milan mandskab der kommer på banen, med masser af selvtillid. Dette er en kamp de vinder, da der er klasse forskel på bare spillerne. Men med den stand hjemmeholdet befinder sig – så vil det være en walkover i dag.

Cagliari – AC Milan = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top