Sikre

Mandagens Sikre Serie A anbefaling på BN…

Begge disse mandskaber skal ud i deres første opgør efter genopstarten af Serie A og derfor kunne man godt tro, at der kunne ligge og lurer en overraskelse. Men det er vi ret sikre på, at der ikke gør og at favoritten vinder.

Lecce – AC Milan = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du de Højeste Odds hver dag…

Lecce var måske glad da man lukkede turneringen ned, for de 2 sidste kampe var endt med 2 nederlag med en samlet score på 2-11. Så de havde brug for at få talt problemerne igennem. Lecce ligger som det bedste hold under stregen, så meget er på spil.

Men det ser sort ud, for ikke engang hjemme har de specielt meget succes. Kun 2 seje efter 13 kampe på egen bane er slet ikke nok hvis man vil overleve. & af dem har været nederlag og det 7 kommer i dag mod et stærkt Milan hold. De taber og vi tror med mindst 2 mål.

*

AC Milan har været ujævn det meste af sæsonen og ligger på pladsen lige udenfor europæisk adgang. Der er 3 point op til Napoli der indtager den sidste EL plads i denne periode. Der 9 point op til Roma på 5 pladsen og derfor virker det ikke sandsynligt at de kan nå denne placering.

De har vundet 6 udekampe ud af 13 og spillet en enkelt remis. Sejrene har være mod de hold der ligger under og især de hold der ligger i den nederste del af Serie A, som dagens hjemmehold. Vi er overbevist om at Milan henter sin 7, sejr på udebane i denne sæson i dag.

Lecce – AC Milan = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du de Højeste Odds hver dag…

To Top