Nyhed

Mandagens Sikre Semifinale fra Liga Cup’en…

Vi er taget en tur nord vest over, til den tidligere britiske koloni Irland, som i dag er en selvstændig nation. Her spilles der vinter-til-vinter turneringer og derfor er de først nået til Semifinalerne i Liga Cup’en nu.

Derry City – Waterford = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

Derry City tilhører den bedste 1/3 af fodboldhold af de mandskaber der deltager i den bedste irske række. De har været blandt de bedste mandskaber i mange år og Waterford er et mandskab der plejer at have det godt med.

Det er kun en lille uges tid siden, at Derry City sendte dagens gæster hjem fra den tilsvarende kamp i turneringen, med en sejr på 2-0. Og Waterford har det svært i Derry. Kun 2 gange har de hentet 2 gange har de hentet point med hjem, efter de seneste 10 besøg.

*

Waterford tilhører den nederste halvdel af den bedste irske række og har stadig nedryknings spøgelset hængende, med kun 4 point ned til den streg alle mandskaberne i den ende af tabellen frygter.

Dette er så pokalen, hvor alt kan lade sig gøre. Men med den form som Waterford har vist på det seneste og især deres udebane styrke, er ikke noget at råbe hurra over. Kun 3 gange i 13 forsøg har de vundet på udebane i denne sæson og den 4. sejr kommer ikke i dag.

Derry City – Waterford = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

To Top