Nyhed

Mandagens “Sikre” risky business…

Dagens “Sikre” anbefaling er hentet i den portugisiske Segunda Liga, hvor Bookmakerne i den grad er i tvivl om udfaldet af det opgør vi allerede havde udset. Det bevirker at vi kan halvgarderer en tegn vi er sikre på.

Famalicao – Estoril = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny Kunde…

Famalicao har endnu ikke tabt et opgør hjemme foran egne fans endnu i denne sæson og vi er rimelige sikre på, at det heller ikke sker i dag. 7 kampe har givet 5 sejre og 2 gange remis.

Hjemmeholdet ligger da også som nr. 2, med 4 point ned til gæsterne, så det er nok det der gør at Bookmakerne er i vildrede. Hjemme hedder scoreren 11-3, så de er rimelige nærrige overfor modstanderne på eget græs.

Formen er glimrende og de har ikke tabt i deres seneste 9 kampe, ude og hjemme – så de er hvor de skal være. Vi tror bestemt heller ikke på et nederlag – men helt klart på en hjemmesejr. Men da Bookmakerne tillader en gardering til et godt odds – så tager vi den med.

*

Estoril er nr. 3 og har også en rimelig god form. På udebane er de da til at tale med, selv om de er blandt rækkens bedste udehold. Det eneste opgør mellem disse 2 mandskaber tidligere endte remis.

Estoril har kun fået 1 point i deres seneste 3 kampe og om dette er et tegn på en formnedgang er svært at vurderer. Men det giver os en indikation om, at formen måske vakler en smule i denne periode og det er ikke godt når man er på besøg hos Famalicao.

Famalicao – Estoril = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny Kunde…

To Top