Sikre

Mandagens Sikre Premier League valg…

Dagens eneste anbefaling er hentet i den engelske Champions League, hvor dette opgør KUN kan falde ud til hjemmeholdets fordel. Gæsterne er i en så ringe formmæssig forfatning at det næsten er pinligt hvis det ikke lige fordi de var oprykkere til denne sæson.

Leicester – Fulham = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Leicester er stadig med fremme i Premier League på en 4. plads, kun 2 point efter Tottenham som indtager 1. pladsen inden denne runde. De tabte senest til Liverpool på udebane og den havde vi set komme. Men en dårlig start med nederlag til både Aston Villa og West Ham har bevirket at de ikke er på 1. pladsen. 

Leicester var lidt ramt af Corona udfordringer i starten, men ar fået stabiliseret truppen og er igen kommet i den rigtige form. Vi er ret sikre på en hjemmesejr, trods nederlaget til Liverpool i sidste runde. Fulham har ikke i nærheden af samme styrke og især ikke på udebane.

*

Fulham har spillet 9 kampe og har fået 1 sejr, 1 gang remis og 7 nederlag. Scoreren hedder 9-18, så den gode form og sæson fra i fjor er helt forsvundet. Når man hverken kan score mål eller holde modstanderne fra det samme – så er det svært at vinde fodboldkampe.

I dag er det på udebane og det er helt klart heller ikke Fulham’s styrke. 4 kampe har givet 1 enkelt point. Det var mod Sheffield United, som suverænt indtager sidste pladsen, at det lykkedes at spille 1-1. Vi har ingen tiltro til at Fulham overhovedet i dag eller i den nærmeste periode.

Leicester – Fulham = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top