Nyhed

Mandagens “Sikre” Premier League anbefaling…

Vi starter op i den engelske Premier League i et opgør mellem 2 hold, som ikke er en del af de hold man taler mest m i rækken. Men point er lige så vigtigt.

Wolves – Newcastle = 1 = Odds 1,70
Du kan HER oprette FLERE konti hos samme Bookie via Paypal

Wolves ender ikke på en af de pladser som gider adgang til Europa. Selv om de ligger på en fornem 7. plads og det er de 5 første hold der bliver belønnet, så er der alt for langt op til nr. 5 – hele 12 point.

Men formen er rigtig god og har været jævnt tilfredsstillende gennem hele sæsonen. De seneste 3 kampe er vundet og det har været hold som Leicester, West Ham og senest Everton på udebane.

Dagen modstander er slet ikke i nærheden af disse hold. Scoreren i disse 3 kampe er 10-3, så den del af maskinrummet ser ud til at være helt oppe og ringe. Sikker sejr til hjemmeholdet.

*

Newcastle ligger som det sidste hold på den rigtige side af stregen, men er også á point med holdet lige under. Så der er ikke plads til så mange fejlskud.

Men de har det svært på fremmed græs, hvor det kun er blevet til 2 sejre i 12 forsøg. Vi er fuldstændigt sikre på, at den 3 på ingen måde kommer her, men til gengæld det 6 nederlag.

Wolves – Newcastle = 1 = Odds 1,70
Du kan HER oprette FLERE konti hos samme Bookie via Paypal

To Top