Nyhed

Mandagens Sikre Premier League anbefaling…

Vi glæder os til dette spændende opgør, mellem to formstærke mandskaber der begge stadig har mange jern i ilden og mulighed for den helt store triumf, inden sommerferien.

Watford – Arsenal = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Watford var lidt på hælene i FA Cup kampen mod Wolverhampton. Man kom endda bagud med 0-2, men så havde Watford også fået rystet nerverne af sig.

I de sidste 14-15 minutter kastede de alt frem og det endte med, at de fik udlignet i ordinær spilletid – 4 minutter inde i overtiden. Efterfølgende vandt de ved et mål i slutningen af den første halvlegs forlængelse.

Så nu er Watford i FA Cup finalen hvor de skal møde mægtige Manchester City. Men i dag er det Premier League og det Boost FA Cup kampen må have givet, tager de med til dette opgør. Watford har gjort det godt i sæsonen og er ikke nemme hjemme foran egne fans.

*

Arsenal skal spille det andet opgør i Europa League allerede på torsdag og det er et spørgsmål om, hvor spillernes hoveder befinder sig i dag. Vi tror ikke rigtigt på, at de kan spille på begge heste.

Arsenal ligger og kæmper med Manchester Utd., Tottenham og Chelsea og den sidste CL plads i Premier League og det er tæt mellem disse 4 hold. Kun 5 point skiller den sidste fra Chelsea, som dog har spillet en kamp mere.

Vi tror på et tæt opgør, men Arsenal har vist at de er udfordret på fremmed græs i den senere periode, hvor det kun er blevet til 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 5 kampe. Arsenal kan muligvis fedte sig til et enkelt point, men mere tror vi heller ikke på.

Watford – Arsenal = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top