Nyhed

Mandagens “Sikre” portugisiske anbefaling…

Der er stadig lune grader på den portugisiske side af den Iberiske halvø i det sydligste af Europa, hvor vi har hentet dagens anbefaling fra. Det er den bedste liga La Primeira, som anbefalingen er hentet i.

Rio Ave – Nacional = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus – 122%…

Rio Ave er lidt overraskende stadig med i i topstriden, med en placering som nr. 4 og kun 1 point op til topholdet FC Porto. Det skyldes blandt andet at man kun har kasseret 1 nederlag og det var til storholdet Benfica på udebane.

Hjemme på Estádio do Rio Ave har de taget run og stub indtil nu. 4 kampe og en score på 8-3, er blandt de 2 bedste hold. Kun Sporting kan matche same statistik. Vi tror på at stimen fortsætter med den 5. sejr i streg foran egne fans hjemme på Estádio do Rio Ave.

*

Nacional er noget mere udfordret og ligger næstsidst i den bedste portugisiske række. De ligner allerede nu, en exit fra dette niveau efter oprykningen i sommers.

Kun 1 sejr er det blevet og 2 gange remis i sæsonens første 8 kampe og i dag møder de et formstærkt og selvtillidsfuldt hjemmehold. Det ser vi som en udfordring de ikke kan løse i aften, i deres nuværende situation.

Rio Ave – Nacional = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus – 122%…

To Top