Sikre

Mandagens “Sikre” på BN redaktion…

Dagens første anbefaling fra Experterne på BettingNews redaktion denne triste og grå mandag, syntes vi er skudt helt ved siden af hvad angår Bookmakernes Odds, for vi syntes at udfaldet er ret lige til.

FC Nordsjælland – AGF = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens absolut bedste Bonus…

FC Nordsjælland er startet i overraskende god stil, form og tempo. de har høstet point på stribe og føre lige nu rækken. Deres målscore er sjældent set bedre i superligaen, 21-12 efter 8 kampe.

Hjemme på farum park har de gjort rent bord og vundet alle 4 hjemmekampe, hvor både BIF og FCK er blevet sendt slukøret hjem. Selvom vi synes at der er en lille nedgang at spore i deres spil er niveauet stadig overraskende højt.

*

AGF er er nu engang som Agf nu er. De har en lidt underlig blanding af spillere som i store perioder har svært ved at finde rytmen i deres spil. Træner Glen Ridersholm har fået hænderne fulde og er i den grad blevet udfordret på hans evner som træner.

Vi synes faktisk at han er sluppet ret godt afsted med den gerning når vi ser på det materiale han har at gøre med i Aarhus klubben. AGF har traditionen tro en masse interne problemer spillerne imellem hvilket ikke gavner holdet på banen og vi skal kun 3 uger tilbage for at finde en episode hvor deres keeper og deres ene central forsvare var ved at komme op at toppes under en kamp.

Agf ligger næstsidst med kun 8 point og en målscore på 7-11. På udebane har det set helt skidt ud, her hedder målscoren 1-5 og der er kun hentet 1 point. Vi får en rigtig fin pris på en sejr til FCN og det takker vi ja til.

FC Nordsjælland – AGF = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens absolut bedste Bonus…

To Top