Sikre

Mandagens Sikre opgør fra EM 2021…

Vi har valgt en kamp med et af de landshold vi forventer ender mellem de 4 sidste i en semifinale og det er Spanien vi her tænker på. Til gengæld forventer vi ikke et sprudlende spansk mandskab, men et meget disciplineret et af slagsen. Vi skal nok et par kampe frem i turneringen, før vi ser et spansk landshold der åbner sig op, men vi mener at de har et stort potentiale og vil nå langt.

Spanien – Sverige = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste EM Odds…

Spanien har selv store forventninger til denne slutrunde og vi mener da også, at de har noget at have den i. Den fordel der er at spille i hjemlandet, forstærker også troen på succes. Alle 3 gruppekampe skal afvikles på Estadio de La Cartuja i Sevilla og det må siges at være en fordel for det spanske mandskab, at være i hjemlig omgivelser. Vi skal helt tilbage til september 2018 for, at finde det seneste nederlag på hjemmebane og kun 2 gange er det endt remis siden da. Så det er meget sjældent, at det spanske landshold mider point væk hjemme.

Vi er godt klar over at begge landshold har haft udfordringer på Covid fronten. Det er bla spanske Sergio Busquets og Diego Llorente der er blevet testet positiv og sendt i isolation. Faktisk har hele den spanske trup været helt isoleret fra alt og alle siden Busguest positive prøve. Men det går nok at undvære dem i en enkelt kamp eller to. Det var da også det spanske U21 landshold der spillede den sidste testkamp i stedet for A-truppen. Men den kamp blev alligevel vundet sikkert med 4-0 af de unge U21 talenter. Luis Enrique indkaldte 11 spillere, der skulle agere reserver frem mod slutrunden, i tilfælde af at smitten skulle bredde sig. De 11 nye spillere er normalt en del af U21-landsholdet og var med i Spaniens testkamp mod Litauen.

Selv om dagens modstandere har en stærk defensiv, så har spanierne en utrolig driftssikker offensiv og begynder den først at køre, så er der også garanti for mange mål. Vi kunne godt forestille os at Spanien også levere flere end 1 mål i deres indledende kampe, især nu hvor de spiller på hjemmebane. Så en sejr på mere end 1 mål mod svenskerne vil ikke overraske.

*

Sverige virker klar til denne slutrunde og har ikke gjort meget væsen af sig, siden de kvalificerede sig. Zlatan blev meldt offentligt ud som tilbage på landsholdet, men en skade satte en stopper for den mulighed. Så det er kollektivet der skal stå sin prøve ved denne Em slutrunde. Svenskerne er dog også ramt af af Corvid udfordringer og det er Dejan Kulusevski fra Juventus, som er en vigtig brik på den svenske midtbane. Han har spillet stort set alle kampene for Juventus i denne sæson og scorede endda i Pokalfinalen mod Atalanta. Så han er et stort tab for svenskerne, men også Mattias Svanberg er testet positiv, hvilket ikke har gjort det nemmere for de blå-gule.

Selv om det ikke har været toppen af poppen svenskerne har mødt i den seneste periode, så har det været solide resultater. De seneste 5 landskampe er alle vundet og kun 1 mål er blevet lukket ind. Nu skal det dog lige tilføjes, at modstanderne var nationer som Armenien, Finland, Estland, Kosovo og Georgien – så selv om det var sejre, så var det jo heller ikke den største modstand de mødte. I dag bliver det fra en helt anden liga og her kommer det til at gå en hel del stærkere og der vil være langt færre fejl fra modstandernes side til, at spille kontra på. Så vi indrømmer gerne, at vi ikke tror på Sverige går direkte videre fra pulje, men det bliver Spanien og Polen der snupper de 2 første pladser i gruppespillet.

Spanien – Sverige = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste EM Odds…

To Top