Nyhed

Tirsdagens “Sikre” nytårs anbefaling på BN…

Så er vi kommet ind i 2019 og for de flestes vedkommende på en god og festlig måde. Vi ville være fulde af løgn på redaktionen, hvis vi ikke indrømmede at vi er medtaget i dag – så derfor har vi snydt lidt og lavet anbefalinger i går – inden vi festede løs.

Vi starter det helt nye år op med en anbefaling fra den 3. bedste række i England, som til dagligt går under betegnelsen League One.

Charlton – Walsall = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Charlton har ikke oplevet de bedste juledage rent point mæssigt, da begge deres kampe mellem jul og nytår er blevet tabt med 1-2. Det skal dog siges, at begge kampe er blevet afviklet på udebane.

I dag er de igen hjemme på The Valley i London, hvor de kun har tabt 2 ud af 12 kampe og vundet 8 af dem.  Også scoreren på 20-9 viser, at de er og befinder sig bedst foran egne fans, som de fleste hold. Vi tror på en flermåls sejr, men spiller på den rene sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Walsall ligger i midten af League One, efter en lang periode med blandede resultater og det har ikke været sejre der har præget samme. Ikke siden starten af december er der kommet 3 point på kontoen, men det var hjemme.

På udebane startede de sæsonen flot, men det har de uskiftet med næsten ren elendighed, som også er flankeret af en utrolig dårlig form. Så tingene hænger sammen. I dag vil det heller ikke hænge sammen på banen endnu en gang og igen vil de kun være statister og tabe sikkert.

Charlton – Walsall = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top