Sikre

Mandagens Sikre norske bund mod top…

Den norske Eliteserie er kommet i gang, men den er stadig ujævn, da der er flere hold der kun har spillet 1-2 kampe og andre der allerede har afviklet 4 runder. Så man kan stadig ikke helt aflæse formen på de enkelte mandskaber endnu, men når man ser de enkelte klubbers spillere, så er der hos visse klubber utrolig stærke truppe – i forhold til mange andre. Dagens gæster er et af dem.

Brann – Bodø/Glimt = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Brann har virkelig fået en træls start på sæsonen og ligger placeret helt i bunden, selv om de har spillet både 2 og 3 kampe mere end flere af de øvrige mandskaber i den norske Eliteserie. Man kan spørge sig selv om de overhovedet gør brug af forsvarsspillere, for scoreren er ikke bare ringe – den er helt til hundene. Efter kun 4 kampe i denne sæson, har Brann lukket ikke færre end 13 mål ind. Der er lukket mere end 2 mål ind i alle deres kampe.

Det virker helt klart som om Brann bare ikke har hverken holdet eller niveau til den bedste norske række Eliteserien. I dag står de så overfor et af de stærkeste – eller måske det stærkeste – mandskab i Norge pt. Det gik bedre mod Rosenborg, hvor de dog selv fik scoret 2 gange – men når man så selv lukker 3 mål ind, så er det svært. Det er svært ikke at tro på, at de også vinder med mere end 2 mål, men man skal ikke være grådig når man får et så flot odds på noget der er næsten sikker.

*

Bodø/Glimt har startet sæson stort set som de slap den gamle. Dog måtte de lide den tort kun at spille remis hjemme mod et velspillende Rosenborg mandskab, men de er stadig ubesejrede i denne sæson. De har ikke glemt hvordan man scorer mål, som de gjorde rigtigt flittigt i den seneste. Efter 3 kampe har de allerede scoret 7 mål og der er scoret mere end 1 i hver kamp. Så det ligner meget sidste sæson for Bodø/Glimt, hvor de endte som mestre,

I sidste sæson var der stort set ikke forskel på ude- og hjemmebane styrke og det forventer vi vil noget nær det samme i denne. Derfor har vi sat denne anbefaling op på en flermålssejr til gæsterne fra Bodø/Glimt, da hjemmeholdet nærmest spiller uden forsvar. Havde vi haft lidt mere is i maven havde vi spillet med at Bodø/Glimt var bagud med 2 mål fra start. Det bliver en stensikker sejr til sidste sæsons mestre.

Brann – Bodø/Glimt = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top