Sikre

Mandagens Sikre Nordjyske opgør på BN…

Lidt utraditionelt har vi hentet mandagens Sikre opgør i den næstbedste hjemlig liga 1. division. Men kigger man ned over dagens tilbud, er der ikke meget at hente og vi smider kun vore anbefalinger op, hvis vi selv spiller på dem – og det er faktisk tilfældet med dagens valgte “Sikre”.

Hvidovre IF – Hobro IK = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Hvidovre IF er startet rigtigt godt i denne sæsons udgave af 1. Division og er placeret som nr. 3. Efter 6 kampe er der kun 1 nederlag og det var til nr. 2 Fredericia og en enkelt remis, som kom i første runde. Her var Hvidovre måske ikke helt klar fra sæson start, men det har de i den grad fået efterkommet. Defensiven virker rigtig god og der er kun lukket 3 mål ind efter 6 kampe. Det er indtil videre den bedste defensiv i 1. Divison.

Oppe foran mangler der stadig lidt, så kampene kan blive lukket og man ikke kun vinder med 1 mål. De første kampe gav store sejre, men nu hvor modstanderholdene i 1. Division er blevet skarpere og kommet i form, så har det været sværere at få høvlet mål ind. Men 10 mål i 6 kampe er da heller ikke så ringe. Om Hvidovre vinder med mere end 1 mål vil vi ikke spå om – men at de vinder er vi ret så sikre på hjemme på det lidt slidte Hvidovre Stadion.

*

Hobro IK er aldrig rigtigt kommet sig efter nedrykningen fra Superligaen og skal til at stramme sig lidt an, hvis ikke turen skal fortsætte ned i 2. Division. Indtil videre i denne sæson har det set noget krampagtigt ud. Der er selvfølgelig ikke så mange penge i Hobro’s kasse og det betyder også, at spillermaterialet måske ikke helt er spitzenklasse. Men hvis der ikke bliver gjort eteller andet, så ligner de faktisk et mandskab der spille om, at undgå nedrykning, når rækken deles op senere på sæsonen.

Grundet holdets placering og niveau, er der meget fokus på defensiven. Det er helt klart også derfor de ikke kommer så tit op i modstandernes ende og får mulighed for at score. Hvis de ikke bare vil kæmpe om en desperat overlevelse, bliver de nød til at satse mere fremad banen, mod de rigtige hold. I dag er problemet bare, at Hvidovre nok ikke er det rigtige hold, da de vil være en kende for stærke til at satse for meget imod. Så det bliver sikkert igen en kedelig kamp, hvor Hobro mere eller mindre kun forsvare sig.

 Hvidovre IF – Hobro IK = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top