Sikre

Mandagens Sikre League Two PlayOffs finale…

Så er det ved at være slut med finaler på det engelske nationale spillested Wembley Stadium. Her er det finalen om oprykning til den engelske League One, som er på spil. Et opgør der ikke er så oplagt som nogle måske ville mene og vi har endda fået plads til at gardere os omkring udfaldet, med en Dobbelt-Chancen.

Morecambe – Newport = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Morecambe har virket rigtig stabile i en længere periode og det har både været på ude- og hjemmebane. 6 sejre i de seneste 8 kampe og på udebane hedder det 4 sejre i de seneste 6 af slagsen og 9 scorede mål. Så en rigtig god form før dette vigtige opgør har Morecambe fået bygget op og i dag skal den kulminere og ende i succes, hvis det står til Morecambe’s fans. Vi mener at formen får en afgørende betydning i dag.

Rent historisk har Morecambe haft det svært med Newport i de seneste sæsoner, men i dag er det en finale og så er det en helt anden snak. Den selvtillid og konstant stigende form, som Morecambe har fremvist i den seneste tid tror vi på redaktionen vil få en afgørende betydning. Det er sjældent at Morecambe går fra banen uden at have scoret mindst 2 gange – det forventer vi også i dag.

*

Newport er et udpræget hjemmehold og det er deres styrke derfra, der hr ført dem til denne mulighed for succes. Så med tanke på, at dagens opgør er på “udebane” er det mentalt lidt op af bakke for mandskabet før kampens start. Men igen – det er en finale og de spilles altid på neutrale baner. Finaler kan let ende i en remis, da holdene jo passer rigtigt godt på deres eget mål og Newport har faktisk en hæderlig defensiv.

Det har bevirket, at en del opgør på fremmed græs er endt uden vinder og det er også derfor vi spiller på Dobbelt-Chancen for, at gardere os for denne mulighed. Vi ser et opgør, hvor Morecambe vil være spil dominerende og Newport vil prøve at spille på omstillinger. Bliver der en vinder tror vi helt klart mest på Morecambe, grundet deres form, deres styrke på fremmed græs og deres mange mål.

Morecambe – Newport = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top