Nyhed

Mandagens “Sikre” La Liga opgør på BettingNews…

Så blev det mandag og for mange sluttede efterårsferien. Men det var kun selve ferien der sluttede, for efteråret har ikke sluppet sit tag og det kommer heller ikke til at ske, før vinteren tager over.

Real Sociedad – Girona = X2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage at spille for…

Real Sociedad har nærmest haft efterår siden sæsonstart og halter noget bag efter deres egne forventninger, efter de første 8 runder. Kun 3 sejre er det blevet til og ingen af dem har været på hjemmebanen Estadio Anoeta, hvor de kun har skuffet.

Her er det blevet til 2 nederlag og en enkelt remis. Fair nok at tabe til Barcelona, men både mod Valencia og Vallecano burde have fået en del mere ud af det. Nogle vil nok mene at de er klare favoritter i dette opgør, men det er på ingen måde den opfattelse vi har på redaktionen.

TRÆT AF NEMID OG ALDERSBEGRÆNSNINGER NÅR DU SPILLER…

Girona har haft en stort set lige så dårlig sæsonstart som hjemmeholdet og er lige så ringe på hjemmebanen, som dagens hjemmehold. Dog har de fået en sejr. På udebane har de så modsat overrasket de fleste.

Efter 3 kampe har de stadig ikke tabt, men hevet 1 sejr og 2x remis hjem. Så de har et koncept på udebane der fungerer. Man spillede 2-2 mod Barcelona og slog Villarreal, så vi føler at de også vil få point i dette opgør og et så flot odds på Dobbelt-Chancen er ikke til at stå for.

Real Sociedad – Girona = X2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage at spille for…

To Top