Sikre

Mandagens Sikre La Liga anbefaling…

En ny uge starter, men der er stadig hold der mangler at spille weekendens runder. Det er noget vi Bettere sætter pris på, da mandagskampe er med til at give os nogle flere kampe at spille på – fra de mere attraktive ligaer. Vi starter i den bedste spanske række.

Real Madrid – Real Sociedad = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Real Madrid er ved at finde sig selv igen og har vist betydelig bedre form i den seneste periode. Da bysbørnene fra Atletico nu også er begyndt at sætte point til (7 i de seneste 4 kampe), øjner Real en mulighed for at indhente dem. Der er stadig i teorien 6 point op, da Atletico har spillet en kamp mindre og fører med 3 point.

Dagens gæster er med i ræset om en af de attraktive pladser og har også genfundet en langt bedre form på dette tidspunkt, så det bliver ingen let kamp. Vi vurderer dog, at både form og mandskab er noget bedre hos hjemmeholdet, der også spiller på eget græstæppe. Vi ret sikre på, at det bliver en hjemmesejr.

*

Real Sociedad ramte en ustabil periode, hvilket sendte dem væk fra det pres de ellers kunne have lagt på top. Så de skal nok være tilfredse med den nuværende 5. plads, som de vil forsvare med næb og klør. Der er da også lidt luft til de efterfølgende hold, så et nederlag vil ikke gøre det helt slemme ved dem.

På udebane hører de til de bedre, men har kun vundet halvdelen af deres kampe på fremmed græs. De har dog haft de svært mod de bedre hjemmehold og de hold der har haft en god form. Begge dele er tilfældet med dagens modstandere og derfor ser vi et sikkert spændende og seværdigt opgør, men også et nederlag til gæsterne fra Real Sociedad.

Real Madrid – Real Sociedad = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top