Sikre

Mandagens Sikre københavnske opgør…

Så skal 2 af hovedstadens klubber mødes – et opgør der på sidelinjen ikke plejer at løbe helt stille af sig. Men det er vinter og de respektive klubbers fans må ikke komme på stadion. Så der bliver nok ikke rigtigt uro denne gang i den nordlige del af Storkøbenhavn.

Lyngby – FC København = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan få DIN gevinst i BitCoin…

Lyngby startede med en gevinst mod AaB og siden har de ingen gevinster fået. Nederlag mod både AGF og Lyngby, som er i top 3. I dag kommer så nr. 4 på besøg go med tanke på deres form, så virker det ikke så sandsynligt, at Lyngby kan stille så meget op. Bare forskellen på de træningsmuligheder FCK har i forhold til Lyngby’s.

Lyngby har stadig sin første sejr til gode på Lyngby Stadion i denne sæson, men henter nogle enkelte remis hist og her, mod de mere jævne hold i Superligaen. Men dagens gæster er langt fra et af de jævne hold. Vi ser et flermålsnederlag til Lyngby igen i dag.

*

FC København og Thorup virker til, at de har fundet fælles fodslag og et koncept, der passer til både trup, spillere og niveauet i Superligaen. FC København er det eneste mandskab der vundet alle deres kampe i det nye år – og der er ikke så meget der tyder på, at det ikke vil fortsætte.

Med kun 5 point op til Brøndby på 1. pladsen, så er FC København slet ikke uden chancer. For der er jo et slutspil der også skal afvikles, før mesteren er fundet. Og her kan FC København snild hente de få point. Det bliver i hvert fald 3 point i dag og et forsat pres på topholdene.

Lyngby – FC København = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan få DIN gevinst i BitCoin…

To Top