Sikre

Mandagens Sikre kamp fra Championship…

Den næstbedste engelske række ligger kamp til dagens første anbefaling fra BettingNews denne kolde mandag. Det er ikke helt top mod bund, men det er noget der ligner. Og med et godt Odds vores favoritter fra toppen, bliver det en god start på dagens anbefalinger.

Watford – QPR = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den højeste Bonus hver dag…

Watford er et af de mandskaber vi formoder ender i Play Offs eller endda ryger direkte tilbage i Premier League. Der er kommet mere stabilitet ind i holdet og formen har været god i en længere periode. Men der er kamp om de 2 pladser der giver direkte oprykning og som rækkens stærkeste hjemmehold, skal de have alle 3 point i dag.

13 hjemmekampe har givet 10 sejre, 2 gange remis og 1 enkelt nederlag. Scoren hedder 23-9. Så Watford plejer normalt ikke at forære noget væk hjemme på Vicarage Road, så har det i hvert fald været det meste af denne sæson. Det er vi ret sikre på fortsætter i dag.

*

QPR ligger i den tunge ende, men er dog ikke i umiddelbar fare for at ryge ud. Men de skal i den grad til at finde meget mere stabilitet, for i denne periode peger pilen mere ned ad end op af. De fik dog et par succesoplevelser mod de 2 meste formsvage mandskaber i rækken og det er den slags kampe de overlever på.

Men i dag er det ikke en formsvag modstander, tværtimod. Men selv om de er blevet bedre på udebane i denne sæsons 2 1/3, så tror vi ikke at det er nok mod et målrettet og kompetent hjemmehold. En sejr til hjemmeholdet på mere end 1 mål ville ikke overraske os.

Watford – QPR = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får den højeste Bonus hver dag…

To Top