Nyhed

Mandagens Sikre kamp fra Alasvenskan…

Så åbner svenskerne også op for deres bedste række – selv om det meste af Sverige ikke har været helt lukket. Men sporten har været ramt af samme restriktioner som i Danmark og der er heller ikke tilskuere til stede i dag.

Falkenbergs – Häcken = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Falkenbergs tilhører den tunge ende af den bedste svenske række og skal igen som sædvanlig og se efter nedryknings stregen. Det gik OK i Cup’en, men endte med at ryge ud til Norrrköbing.

Så formen var nogenlunde lige før opstarten, men den blev som bekendt udskudt. I dag møder de så et mandskab de har en tung historie mod. De seneste 7 gange disse 2 mandskaber har spillet mod hinanden har Häcken vundet. Vi skal helt tilbage til 2015 får at finde point til Falkenbergs. Vi tror heller ikke på point i dag.

*

Häcken tilhører modsat den gode ende og vi forventer da også en topplacering til dem efter denne sæson. Man plejer at spille vinter-vinter turnering, med en lille sommerpause. Den udebliver så i år. SÅ det bliver et langt forløb uden pause.

Häcken har stort set vundet alt i 2020 og er stadig med i Cup’en. Deres træningskampe har givet store sejre og det forventer vi faktisk også i dag. Vi er ret overbeviste om, at gæsterne vinder med 2-3 mål eller mere.

Falkenbergs – Häcken = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top