Sikre

Mandagens “Sikre” Julegave på BN…

Vi starter denne mandag op med den “Sikre”, som vi i dag har hentet i den turnering, hvor det er et opgør fra den næstbedste række, som du skal finde hos din Bookie under navnet 2. Bundesliga.

Ingolstadt – Braunschweig = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du i dag får kr. 100 i Risikofrit spil…

Ingolstadt kom haltende fra start i denne sæson og det tog et stykke tid, før man rigtigt kom op i omdrejninger. Men til gengæld skete der noget da man ramte et højere gear. Kun 2 nederlag i deres seneste 15 kampe.

Selv om de kun ligger nr. 5, så er det rækkens mest formstærke i denne periode og man har da heller ikke tabt i de seneste 9 kampe. Scoren hedder 20-6 i disse 9 kampe, som er spillet både ude og hjemme. Vi tror ikke at gæsterne kan stoppe dem hjemme på Audi Sportpark.

*

Braunschweig plejer nu at gøre det bedre i den tyske 2. Bundesliga, end det de har fået pakket sammen indtil nu. Placeringen som nr. 12, med 18 point efter 15 kampe, var ikke lige det man havde set frem til.

Hjemme er de som altid et godt hold, selv om der også har været nogle udsving og ustabilitet her. På udebane har de nærmest specialiseret sig i, at spille remis. 6 ud af 7 kampe er endt uden vinder og den sidste blev tabt.

Vi tror ikke på, at de kan holde Ingolstadt tilbage i dagens kamp, med den form og selvtillid de udviser for tiden. Scoren på 8-9 på udebane for Braunschweig bevidner da også om en indstilling der hedder, at vi skal bare stå i vejen og hente det ene point – men den kan ikke bruges i dag.

Ingolstadt – Braunschweig = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du i dag får kr. 100 i Risikofrit spil…

To Top