Nyhed

Mandagens Sikre italienske Serie A opgør…

Så er vi nået til den næstsidste runde i denne sæson udgave af Serie A og begge hold har faktisk ikke fået afgjort deres ting endnu, i forhold til nedrykning og Europæisk deltagelse.

Lazio – Bologne = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Lazio vandt finalen i Coppa Italia og har dermed sikret sig en tur til den øvrige del af Europa i næste sæson. I teorien har de stadig muligheden for at slutte på en af de attraktive pladser via turneringen.

Det betyder at Lazio ligger højt i tabellen, men dog kun nr. 8. Der er 4 point op til AS Roma, der ligger på den sidste plads – men det er Lazio nok ret ligeglade med.

Men da der er så stor forskel på de 2 hold og det at Lazio gerne vil sige ordentligt farvel, for os til at tro at de også går på banen for at vinde dette opgør. Vi ser en rimelig sikker sejr her til hjemmeholdet.

*

Bologne er ikke helt sikret forbliven i den bedste række endnu, men 5 point ned til holdet under stregen, virker det bestemt ikke sandsynligt, så de har i princippet ikke mere at spille for end hjemmeholdet.

Bologna har det i det hele taget skidt med Lazio. De har ikke haft en sejr siden 2012 og vi er ret overbeviste om, at det sker heller ikke i dag. Godt og solidt 1-tal og hjemmesejr.

Lazio – Bologne = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top