Nyhed

Mandagens Sikre italienske Serie A kamp…

I dagens første anbefaling er det nr. 10 og nr. 16 fra den italienske Serie A, der møder hinanden. At udeholdet kun ligger på en 10. plads på dette tidspunkt af sæsonen, var der nok ikke mange der havde troet. Men vi tror på redaktionen, at skuden er vendt og der igen er fremgang og sejre i vente.

Sampdoria – Napoli = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Sampdoria kan bare ikke finde melodien i denne sæson og det begynder at se lidt presset ud, da nedrykningsstregen efterhånden er begyndt at snerre om bagdelen. Kun et hold skiller dem fra stregen og 5 sølle point. Desværre bakker formen ikke op om situationen.

For den er ligger mildt sagt et sted mellem ustabil til ringe. Kun 1 sejr i 2020 og det var hjemme over Brescia. Et nederlag hjemme mod bundholdet havde også været rigtigt skidt. I dag er det hverken et bundhold eller ringe mandskab der kommer på besøg – men et mandskab der virker til at have genfundet formen.

Med kun 3 sejre i 12 hjemmekampe, er det ikke et sted hvor modstanderne føler sig skræmt på forhånd. I forvejen er Napoli ikke en favoritmodstander, da de har haft deres kvaler med dette hold. Det får de også i dag og det er med et nederlag.

*

Napoli vandt seneste kamp hjemme over Juventus og lignede igen et mandskab der kunne spille fodbold. Godt nok var udgangspunktet en smule mere defensivt end ellers – men en sejr over “Den gamle dame”, giver altid lidt til selvtillids posen.

Napoli er da også et ganske kapabelt hold og er den mentale udfordring ved at være aet afsluttet kapitel – så er Napoli et hold som de fleste vil have det svært med. 

Trods den lange g rigtig ringe periode, så er der kun tabt et par opgør på udebane og det var til hhv. AS Roma og Lazio. Så selv om pointhøsten har været skidt i lang tid, så kan man ikke komme udenom klasse og den viser de igen i dag og vinder.

Sampdoria – Napoli = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top