Nyhed

Mandagens Sikre italienske Julehilsen…

I dag ser det lidt stramt ud med hensyn til gode spille objekter. Det er da også derfor vi kun har fundet 2 anbefalinger frem denne julemandag og vi starter i den næstbedste italienske liga Serie B.

Perugia – Consenza = 1 = Oddds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Perugia er med i den sjove del af tabellen og har haft en godkendt sæson i Serie B indtil nu. Der er et hold der er stukket af, men ikke mindre end 11 hold slås om den 2. plads, der også giver direkte adgang til Serie A. Der er kun 2 point der skiller disse hold, så man kan vist roligt sige at der er tæt i toppen.

Hjemme har Pergugia kun tabt et opgør. Det var til Cittadella som er rækkens næstbedste udehold og det lag tilhører dagens gæster langt fra. Der er altid en chance for remis i italiensk fodbold, men det tror vi ikke på i dette opgør – men en sikker hjemmesejr.

*

Consenza ligger og roder i den modsatte ende af Serie B. Nemlig 3. sidst. 4 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen og kun 3 point ned til bundholdet. Så der skal ikke tabes for mange runder, før Consenza kan finde som som rækkens bundhold.

Men det pres ændrer ikke noget på holdets styrke – eller mangel på samme. Kun 2 sejre i hele sæsonen, efter de første 14 runder, giver ikke mange forhåbninger. Det er efterhånden svært at se hvor de skal hente fornyet styrke fra – også med tanke på flere spillere på skadeslisten. Ikke engang en heldig remis tror vi på.

Perugia – Consenza = 1 = Oddds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top