Sikre

Mandagens “Sikre” italienske anbefaling…

Vi starter denne bidende kolde mandag op med et spil fra det sneplagede land Italien, især hvis man opholder sig i den nordlige del af dette støvleformede land. Det er Serie A der har æren på BN i dag.

Vi måtte jo lide den tort her i weekenden at ryge af på en af vores “Sikre” og det betyder at vi nu har misset en enkelt denne måned. Men vi er jo kun mennesker og ikke guder…!

Lazio – Genoa = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får kr. 100,- at spille, selv om du ER kunde…

Lazio gør det de er bedste til, nemlig at placere sig højt i Serie A. Det er ikke et hold der er så meget i centrum, som mange af de øvrige hold i Serie A, men de har alligevel den evne, at ende i den gode og sjove ende af tabellen.

Og denne sæson er ingen undtagelse. Med en placering som rækkens nr. 3, kan og vil med en sejr i dagens kamp, bringe sig foran nr. 4, med 4 point. Og hjemme på det Olympiske Stadion i Rom, plejer de at vinde deres kampe.

*

Genoa har stor fokus på nedrykningsstregen, for den ligger kun 4 point under holdet og 2 placeringer. Men formen er meget ujævn og i dag er de på udebane, hvilket ikke bekommer dem særligt vel.

Men helt til hundene er de dog heller ikke, da de har opnået 3 sejre i 11 kampe og lige så mange spillet remis, på udebane. De har da også en evne til at stille stort set alle 11. mand foran målet og det har bevirket en meget lav udebanescore hos Genoa.

5-6 i 11 udekampe, vidner om en stærk defensiv, men med tanke på dagens modstandere og deres evner på hjemmebanen, så skal Genoa virkelig have en af “De store dage” for, at troen på point på det Olympiske Stadion. Vi på BN tror ikke på det.

Lazio – Genoa = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får kr. 100,- at spille, selv om du ER kunde…

To Top