Nyhed

Mandagens “Sikre” italienske anbefaling…

Denne kolde mandag starter vi op med et opgør fra den næstbedste række Italien, Serie B, hvor vi har fundet et opgør vi ser stor værdi i, i forhold til chancen for at vores favorit går hen og får succes i den sidste ende.

Crotone – Cozensa = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Crotone er som dagens gæster tilhørenden det lidt tungere selskab i Serie B. Crotone holder sig lige præcis over stregen med et enkelt point, da de har opnået 12 af slagsen indtil videre.

Det er efter 3 sejre og 3 gange remis, så de skal have strammet lidt op bag i og skrabet flere point sammen. De er bedste hjemme hvor kampen spilles i dag, hvor de har hentet 9 af deres 12 point. Vi tror en sejr og på 3 point – det vil ligeledes give dem lidt luft til de hold der befinder sig under stregen.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Cozensa er et af de hold der befinder sig under stregen på en 16. plads. Scoreren hedder 10- 18, så man lukker for mange mål ind og scorer selv for lidt – men så enkelt er det nok ikke. Vi mener på redaktionen, at Cozensa ikke har fået løftet sig nok, efter oprykningen fra Serie C i sommers.

Selv om niveauet ikke så forskelligt som fra B til A, så er der alligevel både forskel i tempo og spillestil. Cozensa har kun fået 1 point i deres 4 seneste kampe og på udebane er de ikke meget bevendte, så vi tror simpelthen ikke på dem.

Crotone – Cozensa = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top