Sikre

Mandagens Sikre italiener på BN…

Italien lægger for med et opgør fra den næstbedste række Serie B, hvor det er et af topholdene der skal forsøge at holde placeringen som nr. 1. Det er vi ret overbeviste om, at de gør med en sikker sejr, selv om det er på udebane.

Consenza – Empoli = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Consenza har efter en forfærdelig start fået stabiliseret holdet og i stedet for nederlag er der begyndt at komme point på kontoen. Men det er sjældent det er i form af sejre, for dem har der kun været 2 af i sæsonen indtil videre. Seneste var over bundholdet, som alle burde slå.

Til gengæld har de været gode til at hente en hel del remis. 9 er det blevet til i de 16 runder som Consenza har fået afviklet. Det betyder en stram defensiv og dermed også færre mål i den anden ende. 11-12 er scoreren og i dag skal de møde et hold der scorer en hel del mål. Vo tror ikke på dem – heller ikke engang på en remis.

*

Empoli har lagt sig i spidsen for Serie B i juleperioden og deler den med Salernitana, der også har opnået 31 point efter 16 runder. Kun 1 kamp har Empoli tabt i denne sæson, men det ligger helt tilbage til 1. november. Så det er et mandskab der har formået at holde god form.

Empoli har det glimrende på udebane og er det mandskab der har gjort det bedst på fremmed græs indtil videre. 4 sejre og 3 gange remis er det blevet til og en score på 15-9. Selv om dette opgør sikkert for mange lugter af remis, så er vi af den overbevisning at det er Empoli der henter en sejr her.

Consenza – Empoli = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top