Nyhed

Mandagens Sikre italiener på BettingNews…

Mandags kampen i Serie A bliver ikke en af de mest seværdige i sæsonen, da de står mellem 2 mandskaber der bestemt ikke har leveret noget af betydning. Men hjemmeholdet har trods alt en hel del at spille for og ligger godt til.

Parma – Lecce = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Parma fik en ordentlig begmand i deres seneste kamp på udebane mod Atalanta. Hele 0-5 endte resultatet på, noget som Parma ikke kan være så stolte af. Atalanta er dog i forrygende form – men 5 er for meget.

Men Parma er nærmest som nat og dag, ude og hjemme og det er for Parma heldigvis deres eget stadion Ennio Tardini, hvor kampen skal spilles. Og her er det et helt andet hold der møder op på banen. 

Parma ligger nr. 7, som er den placering der lige præcis ikke giver adgang til Europa. Men vi fornemmer at Parma har fundet en opadgående formkurve og når den er til stede hjemme – så er de det bedste hold af disse 2 mandskaber. Sikker sejr til et mega fedt odds.

*

Lecce ligger konstant og balancere på nedrykningsstregen og før denne runde, var de det sidste hold over den. Med kun 1 point mere end flere hold under stregen, er der et hvis pres på Lecce.

Lecce rykkede op fra Serie B til denne sæson, så det var forventet at det ville blive svært. Det gik tilfredsstillende i starten, som ved de fleste oprykker hold. Men siden er det stille og roligt gået end af bakke, for nu at være endt i den helt tunge ende formmæssigt.

Kun 1 point er der kommet ind på kontoen siden 1. december. De seneste 3 kampe er alle tabt og det har ikke været til hold der ligger i den sjove ende. Men mod hold fra midten og ned. Havde det været hjemme kunne vil måske tro på en remis – men på udebane med den nuværende form – så er der ikke tvivl om udfaldet – nederlag.

Parma – Lecce = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top