Nyhed

Mandagens “Sikre” italiener fra Serie A…

Efter en noget vindblæst weekend, begiver vi os ned i støvelandet Italien, hvor vi har fundet dagens “Sikre” opgør fra den bedste række Serie A. Vi er ikke i tvivl om udfaldet af dette opgør.

AC Roma – Empoli = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

AC Roma skal passe på at de ikke slipper taget i toppen af Serie A. De tabte sidste runde mod Lazio på udebane med 0-3, så de skal op på hesten i dette opgør.

Hjemme på det Olympiske stadion har de kun tabt et enkelt opgør, men vundet 7 ud af 12 opgør. Scoreren hedder 30-18, så de kender godt retningen mod kassen. Vi er ikke i tvivl om at de vinder dette opgør, trods en hel del skader i truppen.

*

Empoli skal også til at stramme sig an, hvis de ikke skal slippe Serie A. De ligger stadig over stregen, men der er kun 4 point ned til det bedste hold under.

Formen indikerer ikke at der er noget fremgang at spore. De fik godt nok en hjemmesejr over Sassuolo, få runder tilbage, men dette opgør spilles på udebane. og det bekommer dem bestemt ikke godt.

De er Serie A’s ringeste mandskab på udebane, med ingen sejre og 4 gange remis, efter 12 rejser hjemmefra indtil nu i sæsonen. Det er svært at forestille sig, at de skal kunne stille noget op, mod et Roma mandskab på hjemmebane.

AC Roma – Empoli = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top