Sikre

Mandagens “Sikre” italiener fra Eksperterne…

Ugens og dagens første anbefaling på BN er i form af den “Sikre” som vi har hentet i det støvleformede land Italien, hvor det er landets 3. bedste række Serie C, der her lægger kamp til denne kategori.

Livorno – Piacenza = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil..

Livorno topper den 3. bedste række Serie C, gruppe A, hvor det kun er nr. 1 der ryger direkte op til det højere niveau Serie B. Og det ser ud til, at de nok skal lykkedes i denne sæson, da de allerede har en margin på 10 point til nr. 2, efter kun 17 runder – endda med denne kamp i hånden.

De har spillet 9 kampe hjemme og har kun spillet en enkelt remis, men de har hentet sejre i de øvrige 8 kampe foran egne fans. Og Livorno er historisk stærke på Armando Picchi og det ændrer sig ikke i dag, med tanke på gæsternes kvalitet.

*

Piacenza ligger og roder i midten af Serie C og der er en placering der hverken giver mulighed for at ende i kvalspillet til oprykning eller i nedrykningsspillet. Altså en form for ingenmandsland, der giver en kort sæson.

De har opnået 20 point mindre end dagens hjemmehold på nuværende tidspunkt og formen er bestemt ikke prangende. 2 sejre i de seneste 10 kampe, giver ikke anledning til optimisme på sigt og med kun 1 point i de 3. seneste udekampe, løber de panden mod en mur i dag på Armando Picchi i Livorno.

Livorno – Piacenza = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil..

To Top