Sikre

Mandagens “Sikre” italiener fra BN…

Efter en rigtig god weekend går vi nu i gang med endnu en uge med et lidt magert program, men det er dog en smule bedre end i den forgangne uge. Vi starter i den italienske Serie C, gruppe A, hvor det ubestridte tophold er på udebane.

Lucchese – Livorno = 2 = Odds 1,95
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Lucchese er både i dårlig form og i en lidt ringe forfatning. En del skader har i den seneste periode været en af årsagerne, men truppen er måske også lige på kanten til dette kun 3. bedste niveau.

Hjemme foran egne fans har de spillet 9 opgør, hvor kun 3 er vundet, 3 er spillet remis og derfor er de sidste 3 så tabt. Scoren er på 9-13, så det er langt fra en fæstning som det suveræne tophold gæster i dag.

*

Livorno har lagt sig sikkert i toppen og fører Serie C’s Gruppe A, med hele 9 point ned til nr. 2. Kun 1 nederlag i deres 9 udekampe, hvoraf de 6 er vundet. Det fortæller noget om niveauforskel på dem og de øvrige hold i rækken.

Livorno er både en klasse bedre end dagens hjemmehold, men også de 2 holds form er milevidt fra hinanden. Lucchese har fået 1 point med en remis i deres seneste 5 kampe og Livorno har også spillet 1 remis, men helt modsat vundet de 4 andre og dermed hentet 13 point i samme periode.

Lucchese – Livorno = 2 = Odds 1,95
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top