Sikre

Mandagens “Sikre” hollænder fra BN…

På denne noget triste januar mandag, efter en god weekend med bl.a “Fuldt Hus ” søndag, har vi set os lune på et opgør fra Holland, med en hjemmesejr til en af de største klubber i landet. Det er dog kun klubbens talenthold der spiller i 1. Division.

Jong PSV – Eindhoven = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus som Ny kunde…

Jong PSV er godt med i den næstbedste række i Holland, hvor de pt. indtager 7. pladsen. De er ikke helt så stærke i denne sæson som de plejer og det skyldes blandt andet, at de ikke vinder lige så meget hjemme som de foregående sæsoner.

Men de lagde også rigtigt skidt ud i sæsonen, men det har ændret sig radikalt og de ligner nu mere igen det talentfulde mandskab, som tidligere var med til at dominere dette niveau.

Vi er af den overbevisning på redaktionen, at den gode form og hjemmebane giver de unge talenter alle 3 point i dag. Formen er en del bedre end gæsternes og deres udebane evner alder en del tilbage at ønske.

*

Eindhoven er måske faldet i form end i forhold til efteråret og i den senere periode har de haft meget svært ved at få point på udebane. Vi skal helt tilbage til starten af november for at finde den seneste sejr og siden da har de kun spillet en enkelt remis.

Ser vi på kampen med lidt historiske briller har PSS talenthold vundet de 4 seneste møder mellem disse 2 hold og det er både ude og hjemme. Så valget ha ikke været så svært, efter vi har nørdet kampen igennem.

Jong PSV – Eindhoven = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus som Ny kunde…

To Top