Sikre

Mandagens “Sikre” gavetegn på BN…

Dagens “Sikre” spil mener vi er en rigtig foræring af Bookmakerne, for med en “Dobbelt-Chance” til så godt et odds, med et så rimeligt sikkert udfald – så mener vi det er en gave – så det takker vi for. Ligaen er den hjemlige 1. Division.

Vendsyssel – Viborg FF = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du kan følge kampen LIVE, mens du spiller på den…

Vendsyssel gør det godt og var da også en af kandidaterne langt henne i sæsonen til, at snuppe den endelige oprykning – men den glippede lige på stregen. I år skal det være og deres stærke pengemand har taget en tørn mere og tror på holdet og klubben.

Udlægget er da også godkendt, selv om de ikke er tophold – endnu. 4 kampe og 2 gange remis og 2 sejre – så ingen nederlag indtil videre.

De to hjemmekampe de har spillet indtil nu, har tilsammen givet en score på 5-0 og det var mod hhv. Brabrand og Fr. Amager. Så det virker til, at Vendsyssel mener det igen i år – om det så lykkes vil tiden vise.

*

Viborg rykkede ud i sidste sæson og hvis de ikke snart få klem balderne sammen, så tager de endnu et trin ned af rangstigen. 3 sølle point er det blevet til.

Selv om de fyrede den erfarne træner Viggo Petersen allerede efter den første kamp, så har det ikke haft den forventede effekt endnu. For i de 3 efterfølgende kampe har de tabt de to og vundet en enkelt.

Den seneste blev vundet ude med hele 6-0 over Fremad Amager, men det er udelukkende fordi Fr. Amager slet ikke har et hold der burde spille højere end Danmarksserien.

Vendsyssel – Viborg FF = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du kan følge kampen LIVE, mens du spiller på den…

To Top