Nyhed

Mandagens “Sikre” franske oplevelse på BN…

Vi starter denne mandag i den næstbedste franske række Ligue 2, hvor vi har fundet et opgør mellem 2 hold, som vi på redaktionen ikke kan forstå ikke har fået et langt lavere odds, på den favoritsejr vi har udset os.

Brest – Nancy = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor DU slipper for NemID når du spiller…

Brest er et af rækkens mest formstærke hold i denne periode og ligger da også med helt fremme i toppen af Ligue 2, på en godkendt 3. plads, efter de første 13. runder er afviklet. De har også en solid score på 26-14, så de er oven på.

Hjemme foran egne fans på Stade Francis-Le Blé, har de gjort det godt. Kun 1 nederlag efter de første 7 hjemmekampe og 4 sejr, sat en score på 15-7. Altså ca. 2-1 i snit foran egne fans. Det kunne også være et godt bud til i aften.

SPIL UDEN NEMID NÅR DU BETTER…

Nancy er modsat hjemmeholdet i rækkens absolut ringeste form og den er også fulgt op af en bundplacering, med hele 9 point op til en redning. Men med en score på 4-19 ser det godt nok svært ud for gæsterne, som de har opnået efter de første 13 runder.

De har faktisk fået 4 af deres 5 point på udebane, men det skal man bestemt ikke lade sig imponere over, for det har været mod hold, der på ingen måde har samme høje og formstærke niveau, som dagens hjemmehold fra Brest. Sikker nederlag til gæsterne fra Nancy.

Brest – Nancy = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor DU slipper for NemID når du spiller…

To Top