Nyhed

Mandagens Sikre franske anbefaling fra Ligue 2…

Med kun 4 runder tilbage af den næstbedste franske række Ligue 2, er der hold der allerede har taget badetøflerne på og andre der er mere motiveret, da det ente kan dreje sig om oprykning eller det der er værre.

Lorient – Auxerre = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Lorient skal holde formen og deres position i de sidste 4 runder, så hr de nemlig kvalificeret sig til Play Offs spillet, som starter lige efter sidste runde. En sejr i dag vil gøre det en smule nemmere at holde indtil sidste runde.

Det er hjemme foran egne fans og her har de vundet halvdelen af deres kampe og kun tabt 3 ud af 17 mulige. Så foran egne fans er vi ikke i tvivl om, hvem der løber med det længste strå – det gør hjemmeholdet.

*

Auxerre er ikke sikret at de ikke ryger ned, for der er kun 2 point ned til den forkerte siden af stregen. Formen er ikke prangende, men heller ikke til rotterne – så mon ikke de nok skal klare den.

Det er bare ikke på udebane at man skal sætte sin lid til Auxerre, for her er de direkte elendige. De har fået 1 point i deres seneste 7 udekampe og det taler vel sit helt eget tydelige sprog. Vi tror i hvert fald ikke på dem.

Lorient – Auxerre = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top