Nyhed

Mandagens Sikre franske anbefaling fra Ligue 2…

Mandagens første anbefaling er hentet i den næstbedste franske række Ligue 2, hvor det kun er gæsterne der har noget at spille for – og det tror vi på redaktionen vil gøre udfaldet.

Niort – Lorient = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller via PC…

Niort har med 3 runder igen 6 point ned til stregen, så de skal ikke frygte at ryge ned, da de har en kamp i hånden i forhold til de hold der ligger lige under dem. Så selvom de taber, har de 2 runder tilbage.

Og skulle de tabe alle 3 er det heller ikke sandsynligt at de ryger ned. Formen er ikke den værste, men motivationen er dalende. Det er kun deres næstsidste hjemmekamp, så de skal heller ikke sige farvel med manér. Vi tror ikke på dem i dag – selvom de er hjemme.

*

Lorient er blandt rækkens stærkeste udehold og har vundet 8 og spillet 3 remis, efter 17 kampe på fremmed græs. Lorient ligger på den sidste Play Offs plads og en sejr i dag, vil lige give dem 4 points luft.

Når disse 2 hold mødes i Niort, plejer de faktisk at skiftes til at vinde. Og denne gang er det faktisk gæsterne tur, hvis man kunne regne med en sådan statistik. Men vi forholder os til form, motivation og at Lorient er et bedre mandskab.

Niort – Lorient = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller via PC…

To Top