Sikre

Mandagens Sikre fra tyrkiske Super Lig…

Den tyrkiske liga er stadig i fuld gang og det er faktisk en af de ligaer som ikke har været helt så utilregnelig, som mange andre. Det er da også de kendte mandskaber der slås i toppen, med et par enkelte undtagelser.

Alanyaspor – Kasimpasa = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Alanyaspor er netop en af disse undtagelse og har ligger som nr. 3 efter 16. runder. Det har nok overrasket dem selv en smule, men de gør det ganske habilt. Der har dog været et par svipsere og bl.a mod topholdet tabte de. Men de har fået vendt skuden igen og vandt senest over sidste års mestre.

En af årsagerne til den gode placering er den stærke hjemmebane. Her er de stadig ubesejrede efter 8 kampe og har vundet 6 og spillet 2 gange remis. Scoreren hedder 18-3, så det er nærmest en fæstning de har fået banket op. Vi tror på endnu 3 sikre point.

*

Kasimpasa er placeret som nr. 14 og har haft en ringe form i en længere periode. Hjemme er det så som så med succes oplevelserne og på udebane er det tæt på ringe. 1 sejr efter 8 udekampe er mindre end hvad Kasimpasa selv havde forventet og egentlig taget også os på redaktionen,

Scoreren på udebane hedder 8-15, så et flermåls nederlag i dette opgør virker ret sandsynligt. Vi har dog bare spillet lige på, da de i enkelte tilfælde har formået at tabe med mindre end  mål – det sker nok bare ikke i dag.

Alanyaspor – Kasimpasa = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top