Sikre

Mandagens “Sikre” fra støvlelandet…

Vi starter op i de italienske turneringer, hvor det er landets bedste række Serie A, der lægger for denne mandag i kategorien “Sikre”. Som i de seneste dage synes vi også at dette er ren foræring og dem ramte vi.

Genoa – Verona = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats…

Genoa har gjort det som forventet og kan på nuværende tidspunkt, hverken nå fugle eller fisk. Men på hjemmebanen Luigi Ferraris i Janov, gør de stort set altid god figur.

De er bestemt ikke et prangende hold i Italien, men deres modstandere i dagens opgør, har hverken klassen til serien eller et mandskab der kan ret meget med en bold. Så normalt ville vi nok springe denne kamp over.

*

Verona er ikke kun i en skidt forfatning og sikre nedrykkere. Der er 6 point op til redning og et hav af mål og med tanke på, at de stort set ikke kan stille hold til aftenens kamp, er der ikke meget håb at hente.

De slår nærmest Guiness Record for fleste skadee spillere på en gang og de har været en tur nede på talentholdet og hente flere spillere. Så med tanke på deres normale niveau og at de i dag skal stille med et nærmest ungdomshold – så er troen på dem ikke til stede.

Genoa – Verona = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats…

To Top