Sikre

Mandagens “Sikre” fra Spanien…

Efter en godkendt weekend, starter vi denne uge op med den “Sikre”, som vi har hentet i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor rækkens ubestridte top- og hjemmehold – har fået et alt for højt odds.

Huesca – Gijon = 1 = Odds 2,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Huesca er La Liga 2’s ubestridte top- og hjemmehold og har da heller ikke forladt Estadio El Alcoraz i denne sæson som tabere en eneste gang.  Derfor har vi da også svært ved at tro på, at de vil gøre det i aftenens kamp samme sted.

Deres form har godt nok været en smule ramt i den senere tid, men det har været på udebane. De har stadig 6 point ned til 3. pladsen, som ikke giver direkte oprykning. Vi er helt overbeviste om, at Huesca mindst henter det ene point på Estadio El Alcoraz i dag.

*

Gijon er i god form og er rækkens næstbedste hold på hjemmebane – men det er udebane denne kamp skal spilles på og så er der tale om et mandskab af en noget anden kaliber.

Kun 3 sejre gennem hele sæsonen på fremmed græs fortæller en del om deres formåen. Ja, de har fået 4 point i deres 2 seneste udekampe – men vel at mærke mod rækkens 2 nederst placerede hold.

I dag bliver en helt anden dag på kontoret. da Huesca vil komme med et helt andet slags pres en i de 2 foregående kampe og det bliver en af de mindre gode, med sæsonen 8 udebane nederlag.

Huesca – Gijon = 1 = Odds 2,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top