Sikre

Mandagens Sikre fra Serie A på BN…

Vi har fundet dette opgør i Serie A, som vi har valgt som dagens Sikre. Odds’et er en del højere end dem vi plejer at operere med i den kategori – men vi føler os bare lige så sikre som vi plejer – selv om odds’et er tæt på de 2.

Verona – Parma = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Verona er faktisk et habilt hjemmehold i den italienske Serie A, men har selvfølgelig udfordringer mod de store hold, som de oftest taber til. Men de øvrige hold i Serie A, har de rigtigt godt styr på hjemme på Marc’Antonio Bentegodi i Verona.

På udebane er det til gengæld skidt og det er ikke her de skal sætte ders lid til point. Havde de været en smule skarpere på udebane, ville de faktisk være med i det sjove selskab, for før denne runde var der kun 7 point op til til en tur til Europa. Vi er sikre på at de vinder i dag – men også sikre på, at de ikke ender i Europa.

*

Parma stinker i denne periode og det er ikke osten Parmasan, vi henviser til, der også kommer herfra. Det er simpelthen formen og evnerne der slet ikke er på niveau med Serie A. Parma ligger da også næstsidst og er ved at isolere sig med Crotone i bunden, der har 1 point mindre.

Selv om der kun er 3 point op til en evt. redning, så er form og mandskab bare af en sådan kaliber – at det nærmest virker som øst krudt. De har dog vundet en enkelt gang på udebane over Genoa, men har taget hårdt revanche siden, med 4 nederlag og en remis. Nej, vi har INGEN tro på Parma i dag – overhovedet.

Verona – Parma = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top