Nyhed

Mandagens “Sikre” fra Frankrig…

Vi har godt fat i det franske, når det kommer til fodbold og det agter vi at fortsætte med, hvor det i dag kun er den næstbedste række Ligue 2, vi har taget under lup og hentet dagens “Sikre” fra.

Metz – AC Ajaccio = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får den Bedste Kundeservice hos en Bookie…

Metz har satset på nyt spillermateriale i denne sæson og det har virkeligt vist at være en rigtig beslutning. De har vundet rub og stub i turneringens første 3 runder og i optaktsfasen var det stort set det samme.

De virker virkelig tændte til denne sæson og opsatte på, at komme tilbage i det fine selskab og med den form de har lagt ud med, kan det ønske holde rigtigt længe. Vi er sikre på en flermåls sejr i dette opgør til Met.

*

AC Ajaccio er som altid, et noget rodet mandskab. Det er da også ku blevet til en sejr mod oprykkerne fra Belziers, med 1-0. Så de fortsætter som de plejer. Mod et så formstærkt hold som Metz i denne periode, ser vi ikke AC Ajaccio have nogen former for chancer

Sålænge hjemmeholdet er 11. mand på banen. Hjemmeholdet er simpelthen bare et bedre hold og hjemmebanen for Metz gør det ikke lettere for AC Ajaccio.

Metz – AC Ajaccio = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får den Bedste Kundeservice hos en Bookie…

To Top