Nyhed

Mandagens Sikre fra den engelske PL…

Den bedste engelske række Premier League har kun et hold der ser ud til at gå hele vejen. Men selv ligaens bedste hold har vist, at de ikke er urørlige i den seneste periode. Det er dog ikke topholdet, men en af bejlerne til en medalje der her tager alle 3 point.

Leicester – Aston Villa = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Leicester har haft en skidt periode, ingen tvivl om det. Men vi fornemmer helt klart at udviklingen er vendt og Leicester igen kan sigte efter en medalje og en slutplacering i top 3. Hjemme på King Power Stadium er de blandt de stærkeste hjemmehold.

Leicester har ikke så mange skader tilbage og vil igen få balance i spillet og på spillet. Det er kun hold som bl.a Liverpool og City der har givet dem problemer foran egne fans – men det niveau kan Aston Villa slet ikke levere. Sikker hjemmesejr.

*

Aston Villa har ikke kun krise, men kan efterhånden mærke det sus man føler når en elevator suser nedad med høj fart. De 5 seneste kampe har givet 4 point og de er ikke faldet i de 3 seneste. Så nedturen ser ud til at have taget godt fat i Aston Villa.

På udebane er de bestemt heller ikke noget at råbe hurra for. 2 sejre og 2 gange remis efter 14 gæsteoptrædener i denne sæson. Aston Villa skræmmer ingen når de er på udebane. Aston Villa taber og sikkert også med flere mål.

Leicester – Aston Villa = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top