Sikre

Mandagens “Sikre” fra BNs redaktion…

Solen har ramt Danmark og det betyder for mange fest og farver. Og det kan være en dyr fornøjelse, men heldigvis har den “Sikre” stort set været det kort man kan stole på hver dag. I dag er det Superligaen der har fået vores opmærksomhed.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus at spille for…

FC Midtjylland fik efter storkampen mellem FC København og Brøndby, foræret en lille chance for mesterskabet, da Brøndy spillede remis og dermed gav mulighed for, at FCM kan komme op på kun 3 points forskel.

Og det er motiverende for de fleste mandskaber g hjemme på MCH Arena i Herning, skuffer de sjældent. Formen har dog virket en smule slidt, men det har også været grundet skader. Nu er man kun nede på 2 skader og det kan de sagtens bære.

Vi er faktisk slet ikke i tvivl om sejren – kun om størrelsen, men vi er også overbeviste om, at det bliver en målrig kamp, hvor begge hold sandsynligvis vil score. Vi holder os dog bare til den rene sejr.

*

FC Nordsjælland mistede nogle spillere i vinterpausen, men har alligevel formået at holde nogenlunde gang i maskineriet. Men med kun 1 sejr i de seneste 5 kampe, kan man godt fornemme, at det unge mandskab lige mangler det sidste i det lange løb.

Mulighed for 3. pladsen blev også for dem mere mulig, da FCK med kun 3 point foran før dagens opgør, og med en sejr på et par mål vil FCN igen indtage 3. pladsen.

Vi tror på en velspillet og underholdende kamp og FC Nordsjælland vil helt klart få ære af kampen. Men vi tror også på, at de manglende folk fra efteråret vil være det der gør, at FCN må rejse hjem fra heden med et nederlag.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus at spille for…

To Top