Sikre

Mandagens “Sikre” fra BNs Expertpanel…

Så er det igen mandag og en ny arbejds- eller studie uge begynder, men for redaktionen er det bare endnu en dag ved poolen i den tyrkiske badeby Side – og her er der masser at se og smage på.

Dagens første anbefaling er hentet lige ovre på den anden side af Sundet, i den næstbedste svenske række SuperEttan, hvor to formstærke hold tørner sammen.

Trelleborg – GAIS = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du har mulighed den Bonus du stadig har til gode…

Trelleborg er i forrygende form, med kun 1 nederlag i deres 10 seneste kampe hjemme/ude og de seneste 5 hjemmekampe har givet 4 sejre og en remis.

Der er 30 runder i ligaen og Trelleborg har 7 point op til 2. pladsen. som giver direkte adgang til Allsvanskan, så motivationen er bestemt til stede. 3. Pladsen giver kvalkamp mod en af de nederste hold fra Allsvankan, så den skal som minimum holdes.

Kun 1 kamp ud af 11 hjemmekampe er tabt og med en score på 28-11 er vi fulde af fortrøstning til dagens valg. Trelleborg har rækkens bedste form og har masser at spille for endnu.

*

GAIS er faktisk kun 4 point fra nedrykningstregen og har haft en lidt bedre form på det seneste, uden den dog er at betragte som prangende. De er dog ret udfordret på udebane, hvor det kun er blevet til 2 sejre og 2 gange remis, men også 7 nederlag.

Scoren på 9-20 indikerer da også, at det er ikke her de skal forvente at få de point der skal sikre dem endnu en sæson i den næstbedste svenske liga. Vi tror ikke på dem på redaktionen i dag – overhovedet.

Trelleborg – GAIS = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du har mulighed den Bonus du stadig har til gode…

To Top